Akıllı telefonlar için 5 temel uygulama

WhatsApp Messenger

Eğer arkadaşlarınız ve aileniz ile iletişimde kalmak istiyorsanız çok fazla uzaklara bakmaya gerek yok. WhatsApp bu konuda birçok insanın ilk seçimi ve eminim rehberinizdeki birçok insan da bu uygulamayı kullanıyor. Elbette alternatif uygulamalar da mevcut, ilgilenenler buraya bir göz atabilir. WhatsApp ilk yılında ücretsiz daha sonra ise 0.99 dolar gibi bir ücret ödüyorsunuz. Bu uygulama ile mesajlaşmak, medya dosyaları göndermek ve telefonunuzu telsiz olarak kullanabilirsiniz. 

Icon
WhatsAppYÜKLE

Google Maps

Yıllar geçse de Google Maps, harita uygulamaları arasında her zaman kalıcı. 200’den fazla ülkenin anlaşılır ve net haritalarını barındıran uygulama aynı zamanda ulaşım rotalarına, otobüs yollarına ve sesli yönlendirme sistemine de sahip. Uygulama sayesinde bir sokağa gitmeden önce o sokağın görüntülerine hatta detaylarına bile bakabilirsiniz!

Icon
HaritalarYÜKLE

Skype

Hangouts ile Google, Skype’ın tahtını yavaştan sallamaya başlasa da bu tipteki uygulamaların büyük babası olarak Skype hala telefonunuzda olması gereken uygulamalardan. Skype üzerinden aldığınızı krediler ile yurtdışındaki cep telefonlarını da çok uygun fiyatlara arayabilirsiniz. Sesli ve görüntülü konuşma ihtiyacını çözmek için Skype indirilmesi gereken uygulamaların başında geliyor.

Icon
SkypeYÜKLE

AirDroid

AirDroid ile bilgisayarınız üzerinden Android cihazınızı hızlı ve çözüm alacak şekilde yönetmeniz çok kolay. Kablosuz şekilde yapılan bağlantı ile SMS gönderebilir, bilgileri cihazınıza yükleyebilir, uygulamalar yükleyip, silebilirsiniz. Ekran görüntüleri de alabileceğiniz ve bunun yanında sayısız özelliği size getiren AirDroid tüm Android kullanıcılarının hayatlarını kolaylaştırıyor.

Icon
AirDroid - Best YÜKLE

Dropbox

Dropbox, bulut hafıza sistemlerinin öncüsü. Telefonunuzun hafızasında gerekli yere sahip olmasanız da Dropbox sayesinde fotoğraf, müzik ve diğer tüm dosyalarınızı yanınızda taşıyabilirsiniz. Ayrıca otomatik kamera yüklemesi sayesinde çektiğiniz fotoğrafları da otomatik olarak bulut hafızaya yükleyebilir böylece telefonunuz çalınsa bile dosyalarınızı kaybetmezsiniz. Arkadaşlarınız kullanmasalar bile Dropbox sayesinde arkadaşlarınız ile dosyaları paylaşabilirsiniz.

Icon
DropboxYÜKLE
Sizin ''mutlaka olması gerekli'' dediğiniz uygulamalar hangileri? Önerilerinizi bizimle paylaşın.
Bunu paylaş :

0 yorum:

Yorum Gönder

Facebook

 
destek : Telif Hakkı © 2013. Bay Web TR - Tüm Hakları Saklıdır